Tekenbureau Kaerts Nore

gallery/logo rechthoek met kader
gallery/balkje 500x90 bovenaan 2

Over mij

Als hobby maak ik collages, schilder en schets ik en hou ik een artjournal bij. Ook lees ik graag en kijk ik graag films. Ik hou van de natuur. 

Kijk gerust ook eens op mijn Instagram account @nkaerts.

gallery/img_6638

Ik ben van opleiding Master in de sociologie en behaalde een doctoraat met een interdisciplinair thema (sociologie en medische wetenschappen). Doorzettingsvermogen, plannen, zelfstandig en gedetailleerd werken, kritisch nadenken en een hoge kwaliteit waren hierbij heel belangrijk. Daarna werkte ik 2,5 jaar als project manager in een marktonderzoekskantoor. 

Vanuit het verlangen naar werk met een meer creatieve toets dat ik ook vanuit thuis zou kunnen uitoefenen richtte ik mij vervolgens op mijn andere passie: architectuur. Ik besloot voor een carrière switch naar bouwkundig tekenaar. Al snel bleek dat dit mij goed ligt en dat ik hier veel voldoening uit haal. Ik kijk er dan ook naar uit om met enthousiasme bij te dragen aan uw projecten! Bij mij staat u centraal, met een persoonlijke aanpak en communicatie en een hoge kwaliteit als resultaat. Contacteer mij vrijblijvend om te bekijken wat TeKaNo voor u kan (be)tekenen!